Service in Bucuresti pentru Toyota, altele decat "Inchape" s

Pareri si experiente despre service Toyota

Service in Bucuresti pentru Toyota, altele decat "Inchape" s

Postby manuel on Mon Mar 09, 2009 11:05 am

Salut.

M-am tot uitat... Am tot citit...

Nu prea am dat pe forumuri de niciun alt service despre care sa se faca vorbire cum ca ar repara Toyota in Bucuresti. Toti posesorii de Toyota merg la Pipera sau la Vitan?

Stiu ca cele 2 din titlu sunt recunoscute de Toyota Romania. Dar asta nu inseamna ca dupa ce se termina garantia, nu exista si alte service-uri unde sa poata fi reparata - intretinuta in mod decent o masina Toyota, si la un pret la fel de decent.

A incercat cineva asa ceva? Ca doar nu toate Toyotele din Romania au maxim 3 ani vechime...

Am auzit de GTC Auto Trade (Str. Sf. Nicolae Nr. 4C, Popesti-Leordeni, Ilfov).

A mai auzit cineva ceva?

Baietii spun ca ar fi "partener Toyota"
Toyota Corolla 1.4 VVT-i sedan, 2003
manuel
Incepator

Re: Service in Bucuresti pentru Toyota, altele decat "Inchape" s

Postby manuel on Tue Mar 10, 2009 9:32 pm

Pentru cei care au dubii sau intrebari neraspunse, postul de mai sus nu este reclama.

Faptul ca nu am mai multe posturi pe forum se datoreaza faptului ca abia m-am inscris. E greu sa postezi in cateva zile 2000-3000 de ineptii pentru ca vreun creier fara striatii sa considere ca ai suficienta credibilitate.

Interesul meu legat de optiunile de service este cat se poate de justificat prin simplu fapt ca abia mi-am luat masina luni.

Motivatia acestui post este legata de reactia de pe un alt forum unde aceeasi intrebare mi-a adus un "ban" la postari pentru 2 saptamani din partea unui "Super Moderator" cu creierul ca bila de bowling care judeca importanta intrebarii dupa numarul posturilor anterioare... Sper sa mi se ierte agitatia interna, dar putine lucruri ma scot mai usor din sarite decat o minte "odihnita".
manuel
Incepator

Postby manuel on Fri Mar 20, 2009 1:15 pm

Salut.

Miercuri am fost la GTC Auto (am sunat luni si am fost programat pentru miercuri).

Ceea ce auzisem mi s-a confirmat. Este deja al treilea service acreditat Toyota in Bucuresti. Chestia este proaspata din ce am inteles si nu s-a facut inca lansarea oficiala.

De curiozitate, lista operatiilor a fost:
- schimb ulei
- schimb filtru ulei;
- schimb placute de frana fata si spate (mi s-a spus ca mai merg inca 10.000 km si nu se merita sa arunc banii)
- schimb discuri frana spate (mi s-a spus ca gradul de uzura al discului si al placutelor recomanda sa mai astept si, eventual, sa fac schimbul atunci cand voi schimba si placutele)
- schimb ambreiaj (intregul chit)
- schimb ulei servo
- schimb ulei cutie de viteze
- schimb filtru aer
- schimb filtru polen
- schimb filtru combustibil
- schimb lichid de frana
- gresare, reglare frane (inclusiv frana de mana)
- gresare, curatare cablu ambreij si pedalier
- gresare usi
- schimb bujii
- verificare generala (inclusiv mers cu masina inainte si dupa operatii)

Timpul de lucru a fost de la 9.30 la 15.30.

Piesele le-am adus eu (luate oficial, cu factura, de la un furnizor online care are avantajul unor preturi mai mici = ex. chitul de ambreiaj Valeo a fost 416 lei), mai putin lichidul de frana.

Pretul final a fost de ~ 950 lei.

Piesele au mai fost ~ 900 lei.

Nu adaug decat ca la final, dupa ce am platit, mi-am comparat factura de la GTC cu ceea ce as fi platit la Inchape sau Toyo Motors, iar concluzia este: 9 milioane la GTC sau 17 milioane la ceilalti.

Q.E.D.
manuel
Incepator

Postby carco on Mon Apr 06, 2009 5:11 pm

manuel wrote:Ceea ce auzisem mi s-a confirmat. Este deja al treilea service acreditat Toyota in Bucuresti. Chestia este proaspata din ce am inteles si nu s-a facut inca lansarea oficiala.

nu contest ca GTC se ocupa de masini toyota nici profesionalismul lor, insa, de curiozitate, am sunat la Toyota Romania si mi-au spus ca GTC nu e service acreditat, cumpara piese de la ei si atat.

P.S. E posibil ca fatuca ce a raspuns la telefon sa fi fost putin pe langa problema (nu prea stia ce sa zica, pana la urma m-a pus sa astept si a revenit dupa un timp cu raspunsul "NU")

manuel wrote:Nu adaug decat ca la final, dupa ce am platit, mi-am comparat factura de la GTC cu ceea ce as fi platit la Inchape sau Toyo Motors, iar concluzia este: 9 milioane la GTC sau 17 milioane la ceilalti.

17 milioane doar manopera la Toyo Motors/Inchscape?
Mi se pare exagerat pt. ca, de curand, am facut revizia de 90000km la toyomotors si, pe langa operatiile uzuale (schimb ulei, filtre aer, ...) au facut si alte operatii in plus (gresat timoniere CV, schimb ulei CV, verificare rampa, verificare senzori temp ext, parcare, ...) iar devizul a cuprins doar 3.6 h, deci 360 lei.
La tine pe lista apare in plus schimb ambreiaj si placute frana, m-as mira sa-ti treaca 13h manopera pentru operatiile astea (la placutele frana fata/spate parca 1.8ore mi-au facturat).
carco
Incepator

Postby autoestet on Mon Apr 19, 2010 11:14 am

Pentru service auto Toyota: http://www.clubtoyota.ro/forum/viewtopic.php?f=20&t=2115
autoestet
Incepator

Postby cnecula on Wed Jun 09, 2010 9:12 pm

manuel wrote:Salut.

M-am tot uitat... Am tot citit...

Nu prea am dat pe forumuri de niciun alt service despre care sa se faca vorbire cum ca ar repara Toyota in Bucuresti. Toti posesorii de Toyota merg la Pipera sau la Vitan?

Stiu ca cele 2 din titlu sunt recunoscute de Toyota Romania. Dar asta nu inseamna ca dupa ce se termina garantia, nu exista si alte service-uri unde sa poata fi reparata - intretinuta in mod decent o masina Toyota, si la un pret la fel de decent.

A incercat cineva asa ceva? Ca doar nu toate Toyotele din Romania au maxim 3 ani vechime...

Am auzit de GTC Auto Trade (Str. Sf. Nicolae Nr. 4C, Popesti-Leordeni, Ilfov).

A mai auzit cineva ceva?

Baietii spun ca ar fi "partener Toyota"

Am fost eu la NORAUTO si mi-au pus un filtru de ulei stramb care a cedat . AM pierdut 2 l de ulei si am ramas la mare cu masina in drum. horay !!!!!
cnecula
Incepator

Return to Service