Toyota Avensis vs Honda Accord

Teste comparative, discutii, pareri,argumente pro si contra despre modelele Toyota in comparatie cu concurentii

Re: Toyota Avensis vs Honda Accord

Postby Milosh on Wed Mar 12, 2008 10:17 pm

leonte a zis ca l`ar lua pe la 30 000 de km , adica o masina rulata nu noua ! :D
Club Toyota moderator -------- Carpe diem , cat mai poti ca vin eu !
Milosh
Avansat

Postby Jan - D4D on Fri Mar 14, 2008 7:39 pm

Nu stiu la ce motor te referi 220 CDi este mai puternic decat 2.2 D4D mai are vreo 20 si ceva de cai in plus, tractiune spate (trage mai bine), sta mai bine pe drum si la 230 km/h banuiesc ca volanul este la fel de moale ca al meu.
Inainte am avut o Corolla HB de 1.4 D4D. Am fost super multumit de masina aia.
Desi este dintr-o clasa inferioara Avensisului, calitatea executiei nu se compara (mult mai bine facuta si finisata)
Abia astept sa gaseasca astia o formula la taxa de prima inmatriculare si sa ma duc sa iau un Mercedes. Vreau sa incerc totusi si o masina germana dupa 2 asiatice.
Jan - D4D
Incepator

Postby giobica on Fri Mar 28, 2008 11:06 am

Da ar fi bine un C Klasse. Daca Avensis-ul tau merge cu 230 Km/h iti dai seama ca C Klasse cu 170 CP merge cu 250 km/h usor. :shock:

Referitor la finisare normal ca e mai buna, masina costa usor cu 50% mai mult. Insa e mai mica si mai putin practica. Adica Fitze sau "placerea de a conduce".

Sa vezi acolo cat costa o piesa. Sau cum schimbi o aripa cu 3800 RON si curge lacul.....

Oricum don't forget to write si dupa ce il iei revino sa ne spui ce bune sunt masinile germane. :?
giobica
Avansat

Postby duhne on Tue Apr 01, 2008 4:41 pm

Si eu am fost pus in situatia de a alege intre Accord si Avensis. Am ales Avensis. Nu mi-a placut deloc interoiorul la Accord. E prea saracacios, si mai are si gaura de pus pepeni in centrul bordului.

La Avensis, cam aveti dreptate cu directia la viteze mari. Si mie mi se pare ca e prea moale. La Audi se intareste volanul, ceea ce mi se pare un lucru foarte bun. La Avensis, mi-e frica sa trag prea tare de volan sa nu se miste prea tare rotile.
duhne
Incepator

Postby giobica on Tue Apr 01, 2008 5:00 pm

In ultimul timp clasificarea se face mai ales dupa cum se conduce o masina.
Deci in clasamentele internationale Accord este printre primele mereu in aceasta clasa.
Dar: CDTI-ul e foarte scump iar motorul de 2l benzina cu 155CP are cutie cu 5 viteze. E placut de condus, sigur ca da, dar oare numai asta conteaza? Atunci hai sa luam 320d. :o
Va propun sa asteptam un picut, noul Accord si noul Avensis (mi se pare ca si seamana intre ele) si vorbim la obiect.
giobica
Avansat

Postby giobica on Sun Aug 03, 2008 10:58 pm

Ce pareri mai aveti? Desi nu mi se parea interesanta aceasta masina, dupa ce am vazut dotarile de la 2.0 Executive la New Accord mi se pare super tare.

Cred ca optiunile de acolo costa usor 10000 Euro la prietenii nemti. Mi-a fost greu sa ma gandesc la dotari care lipsesc. Poate lipsa accesului in porbagaj pe deasupra cotierei m-ar deranja. Full absolut: trapa, piele, scaun sofer cu memorie, scaune fata incalzite, Navigatie, Cruise control, Xenon cu spalare, Hands Free-Bluetooth, senzori parcare fata-spate, camera de luat vederi in spate, Audio Premium cu 10 boxe si subwoofer. Toate astea pentru vreo 26000 cu toate taxele.

Nu ma incanta pneurile 225/50R17. Prea putin cauciuc pentru gropile si denivelarile noastre.... dar cred ca pot trece peste asta ;)
giobica
Avansat

Previous

Return to Toyota vs ...