PREZENTATI SI VOI MASINILE VOASTRE

Totul despre Toyotele voastre !

Re: PREZENTATI SI VOI MASINILE VOASTRE

Postby karina on Sat Jan 17, 2009 7:28 pm

Milosh, azi am intrat prima data pe forum-ul vostru si nu m-am putut abtine sa nu comentez cate ceva; nu promit ca voi fi un client cotidian pentru ca am treaba, dar pot sa-ti spun ca sunt membru prin alte fan cluburi din alte tari de mult timp si regret sa-ti spun ca un forum pentru plangaciosii care s-au tamponat nu ma impresioneaza prea mult; sper ca membrii clubului sa evolueze, sa schimbam informatii tehnice, surse de piese de schimb, solutii tehnice,etc. asa cum fac altii din alte parti iar cu accidentele sa dam cu OPC in firmele de asigurari care nu platesc daunele dar incaseaza niste prime de asigurare de ramai fara respiratie; tu fiind moderator banuiesc ca te tavalesti pe jos cand vezi ca un Fan Club Toyota member nu poate depasi conditia de proprietar de...alta masina...si nu pricepe ca un bec se arde pentru ca i-a venit ceasul sau pentru ca este defect pur si simplu si nu pentru ca un mecanic de la Toyo Motors nu si-a facut treaba; accept ca se greseste(vreau sa vad eu pe unul care nu greseste-cand nu doarme) dar putem trata dereglarile cu intelepciune si daca nu putem corecta imediat macar ne putem face niste chei la usi altfel inchise...poate mai revenim asupra subiectului
karina
Incepator

Postby bgd_soso on Fri Feb 13, 2009 11:29 pm

salut o intrebare .cine poate sa ma ajute? cat costa in tara o planetara de toyota celica?
bgd_soso
Incepator

Postby razvan_con on Wed Mar 18, 2009 6:08 pm

Salut ,va prezint o masina mare pe dinauntru si mica pe dinafara , dupa parerea mea foarte buna pentru o familie cu copii si bagaje multe dar si placuta decondus ;e absolut adaptabila la diferite cerinte , stiluri de condus (si cu ajutorul minunatei cutii mmt) , cu un consum rezonabil 10 in oras si 6 afara
Dac as si putea sa pun o poza ... am sa mai incerc...
corolla verso 1.8 vvt-i sol mmt
razvan_con
Incepator

Postby whiteingro on Tue Apr 07, 2009 8:14 am

Am o Toyota Corolla SW, 1.4 D4D, 90CP. Cum as putea sa incarc o poza, ca am tot incercat si zice: "could not upload attachment" :shock:
whiteingro
Incepator

Postby shtou on Thu Oct 22, 2009 9:38 am

Yaris TS, 1.8 dual VVt-i,133HP,stock.Echiparea full.vad ca nu se pot atasa poze.de ce?
shtou
Incepator

Previous

Return to Toyota - Masina mea